Поредни екшъни, предизвикани от платените провокатори на Атака, смутиха националния протест.

Кръв обля протестите в ден 7-ми. Снощи, по време на демонстрациите, раниха журналиста Радослав Киров от в. „Телеграф” в главата. Провокатор захвърли срещу него камък, който го уцели. Тази кървава драма се разигра пред централата на БСП, разкри новината БЛИЦ.

Колегата ни Радослав Киров от в. „Телеграф” е отишъл да отразява протеста пред сградата, в която се помещава централата на столетницата в София, на ул. „Позитано”.

protest

Според очевидци на този кървав екшън, някой от платените провокатори го е нападнал. Малко преди това, тази странна групичка здравеняци е причаквалапротестиращите пред централата.

Веднага раненият е бил изведен от района на протеста с полиция. Оказана му е първа медицинска помощ.

И в седмия ден от общонародния протест хиляди българи излязоха по площадите да скандарила „Оставка”, „Мафия”, „Червени боклуци”. Всички като един пееха националния химн, горди, че са обединени от тази кауза – да защитят България и бъдещето на децата си. Извиваха се български хора, които доказват, че народът пази своята традиция – той рядко е обединен, но когато това стане, няма непостижими цели за него.

Източник:chudesa.net