Очаква извинение.

Журналистът и изпълнителен директор на TV7 Николай Бареков поиска да получи извинение от Бойко Борисов, Искра Фидосова и бившия вътрешен министър Цветан Цветанов.

Той подчерта, че след като най-върховният орган в държавата се е произнесъл, че изборите са законни.
В този ред на мисли той подчерта, че политическите нападки срещу него и медията, в която работи са безпочвени и поради тази причина поиска извинение от гореизброените политически личности.

Припомняме, че Конституционният съд отхвърли искането на 96 народни представители от ГЕРБ, които твърдяха, че вотът от 12 май е изцяло незаконен.
На Бареков обаче явно не му е достатъчно просто едно извинение. Наглостта му стигна до там, че да поиска от ГЕРБ да признае политическия си крах.barekov

Освен персонално изинение, журналистът поиска такова да бъде поднесено и на младия екип, с който работи.
Той визира „клеветите”, че е опорочил денят за размисъл и това е повлияло на изборните резултати.

Изпълнителният директор на TV7 се жалва, че с изявленията си гореспоменатите политически фигури от ГЕРБ са насъскали своите привърженици срещу медията, в която работи. Според думите му по този начин те са нагнетили напрежението както срещу телевизията, така и срещу работещите в нея.

Той многократно подчерта, че очаква извинение от страна на Фидосова, Борисов и Цветанов и подчерта, че за него тримата са едно цяло, така че може един от тях да се извини от името на останалите.
Освен това той заплаши, че ако не го получи до края на тази седмица, в понеделник ще заведе дело от частен характер срещу тях.

Източник:razkritia.com