Получил власт в ресторантьорския бизнес от Слави Бинев, в БИАД имало двойно счетоводство.

Бизнесменът Петко Димитров разкри причината за раздялата си с Мария Игнатова. Двамата изкарали заедно две години и половина, но в един момент разбрали, че не са един за друг. Основната причина да прекратят любовните си отношения била нейното желание той да се преориентира към друг бизнес.“Моят бизнес е много труден. Жената до мен трябва да разбере с какво точно се занимавам. Работя през нощта, около мен винаги има красиви жени. Мария искаше да зарежа този бизнес и да се преориентирам към друг. Затова се разделихме”, коментира в предаването “ДикOFF” Петко Димитров.

С милионерската щерка Ели Гигова пък били заедно три години и половина. После тя получила апетитно предложение от Брюксел, „на което човек трудно може да устои“. “Тя избра да работи в Европарламента”, бяха думите му.

Другата си бивша приятелка Преслава Петко Димитров определи като “забавен, позитивен и добър човек”. “Имаше някакво привличане между нас и нещата просто се случиха. Но и тя като мен работи през нощта. Как се живее с жена, която постоянно е по участия?”, попита риторично той. petko

Преди да се захване с бизнеса, с който се занимава в момента, Димитров е бил охрана, зъботехник, оператор, фотограф. На въпроса на Сашо Диков как охранител се е издигнал до управител на заведение, той отговори: “На един мой рожден ден Слави Бинев ми каза: “Имам подарък за теб. От днес ти ще управляваш БИАД”. Казах му, че нямам никаква представа как се управлява нощен клуб и че нямам опит. Отговори ми, че му трябва човек с различно мислене. Не след дълго разбрахме, че решението му е било правилно. От минус излязохме на плюс в пъти. Оказа се, че е имало заведение в заведението, двойно счетоводство. В крайна сметка крадците бяха уволнени и всичко тръгна както трябва”, разказа той.

Димитров не скри, че понякога му е страшно трудно. Имало е периоди да кара месеци наред без почивен ден. “Не се оплаквам, но спя по 2-3 часа в офиса”, сподели още той.

Източник:blitz.bg