Фолк певицата потвърди официално, че са разделени.

Фолк певицата Алисия потвърди, че се е разделила с Ники Михайлов. Певицата написа на страницата си в социалната мрежа кратък пост, с който обяви раздялата им.

„ВЯРНО Е! Пръв и последен коментар по темата.“, написа звездата. И даде да се разбере, че не иска дори да се повдига този въпрос пред нея.

Въпреки че двойката заяви, че остават приятели, очевидно фолк звездата страда изключително силно от раздялата си с Ники Михайлов. Изпълнителката предпочете да не прави други изявления, а да се посвети на работата си.

Певицата потвърди за раздялата с футболиста

Певицата потвърди за раздялата с футболистаalisiq

В официалното изявление на двойката се казва, че именно медийните спекулации са довели до края на връзката им. Само минути след като призна, че вече не е заедно с Ники Михайлов, изпълнителката трябваше да понесе и нова порция слухове за раздялата им.

Една от версиите гласи, че Алисия е изневерявала на Михайлов с продуцента си Виктор Касъмов. Друга версия твърди, че певицата вече не е можела да издържа слуховете около изневерите на Ники Михайлов. А според трета ревността на изпълнителката е станала повод за раздялата им, пишат отhotarena.net.

Самата певица е категорична, че просто й е писнало от медийните спекулации и натиска, който обществото оказвало върху двамата. По тази причина те решили да сложат край на връзката си, с надеждата, че така ще спрат слуховете по техен адрес.

Източник:kliuki.ws