Хора, които претендират, че защитават хората на площадите, доволно подкрепят арогантността на управляващите.

Малко позакъсняло, но все пак скандално видео, показва любопитното лице на хора, които твърдят, че представляват протестиращите!

Вчера сензационно определени формирования от протестиращи не само отпуснаха традиционните 100 дни толеранс на правителството, а и добавиха още три месеца към тях! Това не само потресе гражданите, но и не попречи на хиляди отново да скандират пред МС или да блокират пътни възели днес!a

За да докажат, че няма нищо ново под слънцето, паметливи извадиха повече от любопитен запис на първата пресконференция на Орешарски след като назначиха Пеевски за шеф на ДАНС. До него бяха представители (или самоопределили се за такива) на февруарските протестиращи. Тези лица гръмко се забавляват на въпросите на журналисти, които искат да разберат какъв е отговорът на правителството на хилядите, които очакват да скандират пред парламента!

протестиращи 300x197 СКАНДАЛ! „Протестиращи” се забавляват до Орешарски при назначението на Пеевски! (ВИДЕО)

От Offnews.bg разпознаха някои от присъстващите на поредната “седянка”!
Въпреки, че го въртят на шиш, Орешарски е все още арогантен пред лицето на репортерите. „Протестиращите” пък се хилят като на мръсен виц, че на някой ще му хрумне да въстава срещу катарзиса на Пеевски!

Източник:razkritia.com