Чак народната Станка Златева не издържа на стойките на засегнатите прелюбодейци

Довечера ще видим как влюбените Лияна и Тервел Пулев си разменят страстни целувки и…как половината им съквартиранти ще ги разпънат на кръст!

Ужким най-скучният сезон на „ВИП Бладър” обещава да ни покаже най-невижданото в реалититата до момента. Не само виждаме как се разгаря сляпа забранена страст, как си масажират най-деликатните места, но видяхме как се случва на богатите и известните!!!liqna

В тази гореща и почти романтична приказка обаче има зли герои, а никой не може да ги посочи конкретно. Повечето не одобряват грешната любов между Тервел и Лияна, но има и такива, които не са склонни да търпят псеводморални нравоучения. Това, което наистина е нетърпимо обаче е фалшът и преструвките!Съквартирантите скочиха едни срещу други не защото не разбират какво е да си увлечен до лудост, а защото ненавиждат лъжата. Това го показа най-точно Станка Златева.

Всички можеха да съжаляват (защото тя така обича) Лияна, че пак преживява забранена любов. Достатъчно беше да каже: „Слаба съм! Това е по-силно от мен!” Щяха да разберат и Тервел – все пак не живее като семеен с майката на детето си. Но певицата се удави в крокодилски сълзи и повишаваше тон на Стойко като го изкарваше незадоволен мераклия. Двамата имали деца, какво щели да си помислятг…Йоана пък излезе според прелюбодейците завистлива конкурентка. Само на Станка нищо не може да се каже!

Източник:kliuki.ws