Ексминистър Цветанов несъмнено притежава достатъчно информация, за да държи в шах ключови политически фигури, подозира Антон Кутев

Известният с цветистата си реч депутат от левицата обвини Цветан Цветанов, че сега се преструва на „умряла лисица“, но вече не може да излъже никого. В интервю за вестник „Телеграф“ Антон Кутев разкри как бившият министър на вътрешните работи може да дърпа конците в държавата.

Цялата информация от тайните служби досега е минавала през ръцете му и ексминистърът несъмнено притежава сведения и компромати за ключови фигури в политическия живот на страната. Това, че до настоящия момент Цветанов вадил нищо срещу никого, не означавало, че не го прави тайно сега, или в бъдеще няма да го направи. cvetanСтаналите известни скандални незаконни подслушвания на политици и бизнесмени, в това число и на Бойко Борисов, дават основание да се подозира нещо повече, в топлите отношения между бившия премиер и вицето Цветанов.

Песимистичните прогнози, предричащи кратък живот за кабинета Орешарски, може да се сбъднат, но е възможно да бъдат опровергани, коментира в интервюто си депутатът от Коалиция за България. Съотношението на силите в Парламента позволява на правителството да работи и ако нещо може да го препъне, това е единствено наследството от управлението на ГЕРБ. И не подводни камъни, а остри скали дебнат в морето пред кабинета. Според Кутев икономическите проблеми и безработицата са най-опасните, но някакъв резултат в страната ще може да се усети едва след година.

Източник:razkritia.com