Звездата от „Под прикритие” Снежана Макавеева отново започна да прекалява с чашката. През свободното си време актрисата не спира да обикаля заведенията и да пие по цели нощи, разбра HotArena.net.

Последната й пиянска изцепка е в бар в морската ни столица. Макавеева, която  бе във Варна за театралния фестивал „Варненско лято“, доста се изложи пред жителие на града.

Актрисата пристигна във Варна, за да участва в пиесата „Тирамису”. И не пропусна също така да обиколи местните заведения.

pod_prikritie_serial_poster

 

В един от нощните барове, Снежана така прекалила с алкохола, че припаднала за ужас на собствениците. За щастие се оказало, че всъщност е заспала, пияна до несвяст.
Колеги на актрисата са потресени от държанието на Макавеева. Те смятат за недопустим факта, че тя не си знае мярката и обръща чашка след чашка от любимото си питие – уискито. Колежката й Лилия Маравиля едва успяла да я изведе от бара. В сериала на БНТ тя играе майка на Снежана, но явно и в живота й се е налага да влиза в тази роля.

След като се напие, актрисата се излага и на дансинга. Тъй като започва да се разхвърля и  да набляга на еротичните танци.

Подобен случай е причина и за раздялата й с Мариан Вълев. Куката едва издържал пиянските й изцепки и накрая я зарязал заради запоите, пише „Всеки ден”.

Източник:hotarena.net