Момера Пенчева или както е известна като жената – скенер направи предсказания за бъдещето на България

Жената с уникална дарба Момера Пенчева е родена в Габрово през 1938 г., но живее вСтара Загора.

През 1987 г. бащата на Момера Пенчева умира, а от преживяния стрес и мъка, габровката получава непозната до този момент дарба – започва да вижда органите на хората. При това тя ги вижда в обем и в конкретен цвят през кожата на човешкото тяло и през дрехите, с които нейните пациенти са облечени.

Посредством силна енергия, Момера Пенчева осъществява контакт с болните органи в тялото и започва да ги лекува.

Както самата тя твърди, Божествената енергия е универсална – тя не се влияе от националност,  религия, пол, раса и други разделения, на които ние хората  сме подложени.momera

Най-важният съвет, който Момера Пенчева дава на всички хора е да не съдим околните. Всеки един от нас има своите положителни и отрицателни страни. Колкото повече гледаме, търсим и откриваме доброто у всеки едни от нас, толкова повече то ще се умножава.

Мислите на всеки един от нас оказват влияние върху нашата психика и върху нашето здраве. Човек може да бъде наказан Свише дори и само, когато  мисли лошо за околните, без да им и навредил физически.

Момера Пенчева напомня, че докато са живи  хората, които са ни най-близки, трябва да ги уважаваме и по-често да им показваме, че ги обичаме.

А когато починат, да не забравяме, че те продължават да живеят и редовно са около нас. Най-чувствителните и сензитивни хора могат да видят тяхната енергия и духове. По-чувствителните само усещат присъствието им. Онези хора, които все още не са развили сензитивност нищо не усещат, но това не означава, че висшето Аз на нашите близки не е до нас.

Препоръчително е  починалите да бъдат споменавани по-често, твърди Момера Пенчева.

Поводът да пишем за Момера Пенчева не е да промотираме нейните способности, а да разпространим онова, което ни разтревожи, след като биоенерготерапевта гостува в предаването на Сашо Диков поНова ТВ.

Момера Пенчева е видяла доста тревожно бъдеще за България. България потъва. Българите все още не сме постигнали нужната доза разумност, за да вървим напред и нагоре.

Липсват ни велики личности – лидери, които да поведат народа в правилната посока.

Тревожно е, че все още не сме научили да уважаваме и да ценим човешкия потенциал. Докато това нещо не се случи, ще продължаваме да потъваме.

Източник:chudesa.net