Преди бившия премиер, журналистката от бТВ била минала и през леглото на Петьо Блъсков

Волен Сидеров не спира да скандализира общественото мнение с безпрецедентните си изказвания. След като преди няколко дни лидерът на “Атака” се нахвърли срещу водещата на “Господари на ефира” Мария Игнатова, наричайки я “проститутка”, на мушката на националиста попадна и друго популярно лице от малкия екран – репортерката от бТВ Миролюба Бенатова.

Сидеров хвърли изключително тежки обвинения към журналистката, заявявайки, че тя е бивша любовница на Бойко Борисов, който й помагал в израстването в кариерата.

miroluba

Сидеров е категоричен, че именно топлите отношения на Бенатова с бившия премиер са причината репортерката да прави негативни репортажи за лидера на партията и нейните последователи и поддръжници.

Националистът обяви още, че преди да се хване с Бойко, репортерката е била дългогодишна любовница на Петьо Блъсков. След срещата си с доста по-перспективния Бойко обаче, Миролюба бързо зарязала Блъсков.

Помолена да коментира скандалните твърдения на Сидеров, Миролюба заяви, че нито е чела какво е говорил лидера на “Атака” за нея, нито пък това я интересува. Журналистката все още отказва да разкрие дали ще заведе дело срещу Сидеров заради скандалните му твърдения, както по-рано това направи колежката й Мария Игнатова.

Източник:razkritia.com