Шокираща новина осъмна варненското с. Снежина, където сутринта бе открит трупа на кмета, прострелян с куршум в главата.

Тази сутрин около 9 ч. във варненското с. Снежина е открит трупа на кмета на селото Иван Радоев. Той е прострелян с куршум в главата, докато е бил в личния си автомобил, намиращ се двора на къщата му. 57-годишният мъж е с дупка в дясното слепоочие, е записано в експертизата на съдебния медик. В ръката му е намерен пистолет и за момента се смята, че това е самоубийство, информира репортер на агенция “Блиц”, запознат с трагедията.

pistolet

Утре ще бъде извършена аутопсия на трупа от катедрата по съдебна медицина към Университетската болница „Света Марина” във Варна.

Иван Радоев е имал проблеми със здравето, но източници на “Блиц” твърдят, че не това е основната причина той да посегне на живота си. Бил е в болничен, след като преживява инсулт, а преди това е изкарал и инфаркт, разкрива Радоев, който е познат на починалия.

57-годишният кмет има проблеми в работата, за които се оплаквал пред жена си, стават наясно разследващите случая. Съпругата и сина са се опитали да го успокоят през почивните дни, но изглежда насъбралото се напрежение и проблеми, които са го мъчели, са надделели и той е опрял пистолета в слепоочието си.

Образувано е досъдебно производство по случая за изясняване причините, които са подтикнали Иван Радоев да се самоубие.

Източник:razkritia.com