Пламен Орешарски следва тайната си програма още от встъпването си на власт, а задействането й бе още с черната пиар предизборна кампания.

Тройната коалиция на БСП, ДПС и “Атака” действа по същия начин, по който стартира ГЕРБ през 2009 г. – всичко, свързано с управлението преди тях, бе оплюто и на бял свят бяха извадени далаверите им. Сега наблюдаваме абсолютно същата груба игра, но тъй като кабинетът “Орешарски” разполага с прекалено малко време, затова действаха ударно, хвърляйки кал с голямата лопата по ръководената от Бойко Борисов партия.Истината е, че и ГЕРБ, и Тройната коалиция в момента обслужват едни и същи интереси – тези на олигархията, но за разлика от управлението на Борисов, това на Пламен Орешарски се стреми за отрицателно време да плечкоса каквото е останало от държавата и да го удари на уволнение, следващите да му мислят като дойдат на власт. По тази причина тайната програма на Орешарски работи още от самото начало, както писахме.Народът обаче се усети и няма да позволи на тези душмани да продължават да заграбват страната. Сега премиерът се прави на глух за многохилядните демонстранти, които наброяват протестиращите от 1990 г.or

о последно ще стоят на клона, докато българските граждани не им го отрежат докрай. Поради тази причина се работи светкавично. Тегли се заем от 1 млрд. при положение, че всички данни показват, че не е необходим, но Пламен Орешарски излиза с една торба лъжи, с които се опитва да манипулира хората как, видите ли, в бюджета има огромна пробойна заради управлението на ГЕРБ и се налага взимането на заем. Този дълг ще го плащат децата на България, а истинската причина да бъде изтеглен е – да удължат живота на правителството си, което в момента е на изкуствено дишане.

До скоро финансовият министър твърдеше, че няма нужда от актуализация на бюджета, но след като работата стана напечена, кабинетът “Орешарски” промени много бързо мнението си. Сега всички се надяват по-скоро управляващите да си подадат оставката и да се приключи с тайната програма на премиера, която цели да постави българския народ на колене пред олигархията.

Източник:razkritia.com