Двете звезди свидетелки по дело срещу съпруга на звезда от “Под прикритие”

Певици от поп фолк индустрията са заработвали като проститутки! Тази новина, макар от години да е в сферата на спекулациите, вече има своето официално потвърждение. Две от звездите в този бранш са решили да направят пълни самопризнания и да се включат като свидетелки по делото срещу Росен Чолов. Последният е в ареста за сутеньорство и очаква процеса срещу него. Чолов е по-известен с това, че е съпруг на Ирена Милянкова – моделката, която изигра Съни – гаджето на Джаро, в култовия сериал “Под прикритие”.

Каква обаче е причината фолк дивите да се решат на тази крачка? Според запознати желанието на певиците далеч не е продиктувано от съвестта им. rosenЗвездите се уплашили, че покрай разкритията за съпруга на Милянкова наяве ще излязат и техните тайни, които те упорито се мъчат да запазят в тайна. Затова решили да съдействат на полицията, а в замяна те ще участват в делото като анонимни свидетели, научиха от БЛИЦ.

Така искали да се подсигурят, че няма да загубят многобройните си фенове заради скандалните разкрития. Любопитното е, че показанията на двете фолк диви съвпадат изцяло с разказите на Ралица Тодорова – бивша “Мисис България” за 2008 година. Също като тях, моделката се превърна в ключов свидетел по делото срещу Антон Петров-Хамстера и бившия “Мистър България” Мирослав Йончев за склоняване към проституция.

Източник:razkritia.com