Слави Трифонов има дълбоки отношения с поредната арестувана за сводничество и проституция миска Галена Димова, издадоха анонимни източници от МВР. Това става ясно от СРС-тата на бившата „Мис България – Вселена”, която бе прибрана на топло в началото на миналата седмица и по – късно освободена срещу парична гаранция.

Източниците са категорични, че съществуват доста сериозен брой аудио записи, които уличават шоумена в гореща връзка с моделката, изкарваща парите си като проститутка и сводница. Самият Слави приел доста неспокойно новината за замесването на името си в този ВИП скандал и се чудил как да потули работата.slavi

Още по – интересно е обаче, че по време на следствените дейности срещу Галена Димова, ченгетата подслушали доста пикантни разговори между Слави Трифонов и разкрепостената хубавица. Особено тежко понесла новината неговата официална приятелка Мартина Огнянова, която била поставена на прага на отчаянието.

Още преди няколко дни Мартина провеси нос и това бе забелязано от другите балерини. Момичетата бяха сигурни, че става въпрос за ревност към тайнствена любовница на Слави Трифонов, но до момента не се знаеше коя е тя. Досега се предполагаше, че тя е Ива Атанасова, която води с него „Магаданс предизвикателството”, но след последните разкрития тази версия категорично отпадна.

Източник: skandalno.net