В къщата на „ВИП Брадър” избухна жесток скандал между Стойко Сакалиев и поп – фолк певицата Лияна. Двамата се изпокараха зверски на тема морал, а футболистът на няколко пъти намекна, че точно тя не може да му дава акъл как да живее, след като допусна „чужд мъж в леглото си” и то пред погледите на цяла България.

„Това не е нормално – да се гушкаш с чужди мъже. Та ти имаш дете, как ще му кажеш какво и защо правиш! Това пример ли е, не е морално”, атакува Сакалиев. На което Лияна съвсем не остана длъжна и му каза да си затваря устата, намеквайки за техни по – раншни взаимоотношения, при които „не го е огряло”.tervel

Акъл от псевдоморалисти не искам. Ти не си този, който ще ме учиш на морал, още повече както не те огря преди време. Но няма да разчепквам стари рани, миналото си е минало. И не е хубаво да говориш зад гърба ми, точно в момента когато бях на операция”, каза певицата и за пореден път се разрева.

„Дълги години живях потисната, бях затворена и ограничена. Настъпи промяна в живота ми, срещнах нови хора и те ме карат да се чувствам щастлива. Поведението ми е повече от нормално, просто сега съм свободна. Нямам никакво по – специално отношение към никой от мъжете в Къщата, само приятелски чувства”

Това сложи край на скандала и Стойко Сакалиев поднесе горещите си извинения на Лияна, разчувстван до дъното на душата си.

Източник:skandalno.net