Днес започнаха снимките на новия сезон на телевизионния хит „Под прикритие“. В четвъртия сезон на криминалната сага зрителите ще се срещнат освен с досегашните си любими герои и с доста нови актьорски имена.

Място на снимките отново е яхтеното пристанище в Свети Влас, разкриват от БНТ. Заплетена фабула, неочаквани обрати, сложни каскади и напрежение от началото до края ни обещават сценаристите и екипът на сериала.

djaro

Продуцентът Димитър Митовски, който ще бъде и режисьор на първата серия издаде част от новата сюжетна линия.

„Засега мога да кажа, че Джаро се завръща, той е жив. Завръща се по море някъде от чужбина, но откъде точно зрителите ще разберат, когато гледат сериала“, каза той.

Захари Бахаров, Мариан Вълев, Ивайло Захариев и Миленита продължават участието си и в новите серии, а продуцентите загатнаха за изненади. „Има много нови герои, много нови известни български и чуждестранни актьори по всяка вероятност ще видим на екран“, подсказа продуцентът Иван Дойков.

Голяма част от снимките на сериала, освен в курорта Свети Влас, ще бъдат в Бургас и София, а част от сцените и епизодите ще се снимат и в чужбина.

Творческият екип пази строга тайна за фабулата и развитието на действието, както и за срока на реализация, но по всяка вероятност първите серии от новия сезон на „Под прикритие“ зрителите ще могат да гледат в края на годината.

Източник:inews.bg