46-годишният мъж сънувал как кучето ближе пръстите му, но се събудил и видял, че ги няма.

Роджър Браун, жител на град Бразилия в американския щат Индиана, се прости с два пръста на левия си крак, изядени от домашния любимец.  Шестмесечният питбул  на име Бо отхапа кутрето и палеца на спящия си стопанин, и затова сега искат да го умъртвят. Според лекари и специалисти, истината не е съвсем такава, каквато изглежда на пръв поглед.

46-годишният американец се събудил от напълно реалистичен сън, в който кучето ближе болния му крак. Сепнал се от гледка, като в най-лошия трилър: левият му крак бил целият в кръв, както и муцуната на Бо. Когато дошъл на себе си видял, че липсва палецът и кутрето, заедно с парче месо от крака му.bitbul

Болният от диабет Роджър не изпитал болка, защото заболяването направило крайниците му безчувствени. Освен това, на лявото стъпало имал рана, миризмата на която вероятно е привлякла кучето. Пострадалият е приет в болница и тестовете не показали, кучето да е болно от бяс. Полицията е била уведомена за инцидента, но собственикът не пожелал да приспи своя домашен любимец.

Кучетата надушват освен наркотици, също и болести, затова лекарите предполагат, че Бо е наистина невинен – той се е опитвал да помогне на господаря си. В болницата установяват гангрена в левия крак на пострадалия. Поради диабета, раната на крака се е инфектирала и Роджър е щял да умре. Шестмесечният питбул е усетил смъртоносната опасност за своя стопанин и го защитил инстинктивно, отхапвайки поразените тъкани, пише lifenews.

Източник:chudesa.net