Image_2163862_126

В разгара на летния сезон е на път да се разрази нова гангстерска война в най – големият черноморски курорт Слънчев бряг. Рано тази сутрин на паркинга пред „Какао бийч” бе взривена адска машина, която за щастие не взе жертви. Туристическите специалисти обаче са категорични, че това може да повлияе на хората и те да изберат дестинация за почивка на море в чужбина.

От Областната дирекция на МВР в Бургас уточниха, че от взрива са нанесени само материални щети – потрошени са витрините на намиращото се в непосредствена близост заведение „Дел Мар”, пред което всъщност е поставена бомбата.

Полицейските инспектори предполагат, че става въпрос за отмъщение на недоволен клиент или на конкурентно заведение. Бомбата не е била мощна, вече има заподозрян. Към момента е арестуван мъж, чиято самоличност все още се пази в тайна.

Местни обаче разкриват, че по всяка вероятност мафията започва нова война за разпределение на територии в Слънчев бряг, тъй като се повтарят сценарии от миналата година. Тогава бяха опожарени автомобили и заведения. Най – голямата трагедия обаче бе убийството на красивата барманка Мария, която бе заклана от бившия полицай Менашки заради ревност.

източник: skandalno.net