Американка от Бостън забременя след секс с извънземни. Изявленията на 34 годишната Клавдия Олди хвърлиха в потрес научната общественост, предизвиквайки поредица от научни спорове и клинични изследвания.
Жената твърди, че има способности на екстрасенс и при няколкото си срещи с иностранците изпитвала неповторими оргазми. Тя е категорична, че никой землянин не е в състояние да ѝ осигури подобна наслада, каквато изпитала при интимните срещи с марсианците.

Много мъже мечтаят за секс с марсианки
По думите на Кладвия, извънземни я посещават при всеки от спиритическите сеанси, които извършва със своята група последователи. Разкрива, че космическите гости се появяват пред нея всеки път в различен вид. Понякога изниквали изпод земята предрешени като представители на животинското царство, друг път придобивали съвсем различен облик.
„Потапям се в неземни удоволствия, каквито нито една жена на Земята не е изпитвала досега. t468x_36724След като се запознах с тези извънземни, вече не чувствам нужда от социално общуване с другите хора, оставих около себе си едва няколко верни приятели. Извънземните са заредени с огромна сексуална мощ и вече си мечтая за момента, в който ще имам собствена летяща чиния и на свой ред ще им ходя на гости”, твърди Клавдия пред местна кабелна телевизия.

За капак на всичко заявява, че по всяка вероятност е бременна и дори се съгласява да участва в научен експеримент. Изследователите обаче са убедени, че всичко това са нейни измишльотини, породени от чувството за самота.
“Всичко това се случва само и единствено в нейното съзнание. Оргазмите, които описва са плод на фантазията ѝ, но тя действително може да ги е преживяла по някакъв начин. Много пъти сме забелязвали при пациенти жестока генитална възбуда, без те дори да го желаят. Със сигурност обаче не е бременна”, категоричен е психологът професор Тим Крикс.

Източник:skandalno.net