Актуалната порно звезда на Чехия Дана Харем втрещи половин Прага, след като се пусна чисто гола по улиците. Разтропаната хубавица се възползва от последните слънчеви лъчи и достави малка радост на всички ценители на женските прелести.

Порно актрисата нашумя в края на миналата 2012 г., след като изгря в цялата си прелест на страниците на „Максим” и „Плейбой”. Мъжете по цял свят я признаха единодушно за новото цвете на еротичния бизнес и към нея заваляха покани за участия от всички точки на света.porno

Най – интересни от всичко да твърденията на сексапилната Дана, че всичко по нея е напълно естествено и няма нито едно посещение в кабинет за козметична хирургия. Мерките ѝ са повече от перфектни за еротичните сцени: 95 * 59 * 89.

Друго интригуващо около съдбата на хубавото миньонче е, че чехкинята имаше и купища предложения за фотосесии в света на модата, всичките добре платени. Тя обаче по своя воля избра да пробива в порно индустрията. Голите снимки в центъра на Прага са част от маркетинговата стратегия за последните ѝ сцени, за които специалистите прогнозират милиони долари печалба.

Източник:skandalno.net