Двамата захвърлиха всякакви задръжки под влиянието на алкохола

Страстите в Къщата на ВИП Брадър се нагорещиха до максимум. След като продуцентите на шоуто организираха за съквартирантите купон, алкохолът си каза своето и задръжките на участниците съвсем паднаха. И най-вече тези на Тервел и Лияна.

Всъщност чалгаджийката никога не е демонстрирала особено висок морал. Снощните й изпълнения обаче минаха всякакви граници, видяха зрители. След купона певицата за пореден път се усука около Тервел, който, очевидно под влияние на алкохола, си пъхна ръката под хавлията й. golaИ съдейки по действията му, не се ограничи само с това, а ръката му продължи и по-нагоре. А певицата, която не спира да реве, че съквартирантите я изкарват неморална, вместо да се дръпне, взе да охка и да пъшка. И след това обкрачи Тервел и взе да му прави масаж.

Поведението на чалгаджийката този път мина всякакви граници. И вместо да се засрами от постъпката си, взе да обяснява, че нямала никакви мераци към Тервел и го възприемала само като приятел. Нещо повече, бившата на Благой Георгиев дори заяви, че няма от какво да се срамува, тъй като в действията й нямало нищо неморално. “Да бе, а да ти бъркат непознати под хавлията си е съвсем в реда на нещата”, възмутени са форумци. “И после ще реве, че детето й гледало как другите я представят”, втрещени са потребителите.

Източник:kliuki.net