В случай, че не можете да влезете в сайта на букмейкъра Bet365, със сигурност се опитвате да гонаправите от територия, в която има ограничен достъп до него, защото не е получил лиценз за дейност там. Това важи за България, Русия, Белгия и др.

Друго причина може да е техническа профилактика, която се извършва сутрин в интервала от 8 до 9 часа.

Един от лесните алтернативни варианти за влизане в сайта на Bet365 регистрация  е през мобилно устройство. Мобилният сайт на букмейкъра е достъпен от всички видове смарт устройства, не е необходимо използването на допълнителни приложения за различните операционни системи, за да правите своите залози. Мобилната версия на сайта има цялата функционалност на базовия сайт, даже и възможността да гледате актуалните срещи на живо.

Bet365 - България

Мобилните телефони изпълняват все повече функции в ежедневието ни, а bet365.com използва този факти е изработил мобилен вариант на сайта си, за да позволи на  любителите на хазарта да правят своите залози от всякъде, използвайкисмартустройствата си- телефон или таблет. Според възможностите на вашия мобилен телефон, вие ще разполагате с най- добрите възможности за онлайн залагане, а за притежателите на Androidустройства и iPhone е предвидена допълнителна функционалност за наблюдаване на срещи и залози на живо.

Предлага сесъблазнителна промоция за хората, които правят своите залозипрез мобилния сайт. Тя е насочена към нови и стари клиенти на популярния онлайн букмейкър. Има бонус с размер 100%  до 50лв. т.е. според залога ще бъде определен и бонуса.

Как да взема мобилния си бонус

За да имате право на бонус от 50лв. е необходимо да се логнете в сайта bet365.comот мобилния си телефон и той автоматично ще установи, че достъпвате от мобилно устройство, веднага ще Ви прехвърли към мобилната му версия. Изисква се да използвате потребителското си име и паролата за достъп. За да заслужите бонус е необходимо да направите минимален залог от телефона- поне 2лв. След това активирайте бонуса с предоставения Код на Офертата,  която пък се намира в раздел: Клиенти от меню Услуги -> отидете в раздел Оферти ->погледнете Налични Оферти

Играчите могат да ползват един активен бонус. За да бъде активиран следващ бонус, настоящият трябва да бъде напълно приключен. Трябва да превъртите два пъти бонуса на коефициент повече от 1.5, за да ви бъде разрешено да го изтеглите.

Виртуалният букмейкър Bet365 изненада изключително приятно своите фенове от италианския пазар с възможността за залагане на виртуални спортове. Феновете на британския букмейкър от Италия могат да подбират залагания в целия комплект от 8 виртуални спорта, включително футбол, конни надбягвания и моторни състезания.

Тази уникална и полезна системата е предложена от световно известната компания, която разработва виртуалните игри Inspired и с която Bet365 си сътрудничи от дълго време.  Bet365 употребява нейните продукти вече повече от 6 години.

Президентът на InspiredItalia, ВиталианоКазалоне,  изказа задоволството и въодушевлението си от направената сделка. Той смята, че виртуалните спортове на Inspired в Италия имат небивал успех. 25% от залозите в Италия до този момент са направени на техните виртуални спортове и този процент непрекъснато расте. Той е щастлив от факта, че Bet365 прилагат активно виртуалните спортове в продуктовото си портфолио.