snimka3

Както вече съобщихме, в социалните мрежи се появи снимка, направена от камерите на КАТ, които са уловили БМВ, летящо по магистралата с рекордните 332 километра в час. Рекордьорът дори се похвали за постижението си. Рекордът, белязан от него, предизвика бурни реакции. Някои от потребителите изразиха съмненията си относно дистоверността на кадрите.

Други посъветваха нарушителят да си наеме адвокат и да си търси правата. Тъй като на снимката има още един автомобил, нарушителят има има право да откаже да заплати санкцията.

Говорителят на ОД на МВР Пазарджик – Мирослав Стоянов коментира случая в ефира на Нова тв. Той заяви, че е станала техническа грешка. Баварецът в действителност е профучал с превишена скорост.

АМ Тракия

Скоростта, с която се е движил е 162 км/ч. Стоянов съобщи, че нарушителят е бил санкциониран. Той е заплатил санкция в размер на 50 лева, тъй е надвишил ограничението на скоростта за движение в този участъка на аутобана, което 140км/ч.

Говорителят на МВР заяви, че рекордите, поставени досега на АМ “Тракия” са съответно 232 и 242 км/ч. Първият е бил регистриран от лек автомобил БМВ, а вторият от Порше, пише Блиц.

източник: pravda.bg