Brick Breaker Saga е модерна игра, с чупене на тухли, която ще Ви осигури невероятно забавление, часове наред, само с едно изтегляне на Вашият смартфон с Андроид! Играта предлага на потребителите си изключително лесен за ползване и максимално опростен интерфейс, а правилата, по които се играе са невероятно прости – само трябва да счупите всички тухли, с помощта на топчето и платформата!

Благодарение на Brick Breaker Saga, можете да си припомните любимата си игра, с чупене на тухли, от детството, независимо дали сте на работа, в дома си или на училище! Несъмнено, на пазара има много Андроид игри, за чупене на тухли, Brick Breaker Saga, обаче има доста преимущества пред всички тях.

Brick Breaker Saga

Освен опростен и лесен за ползване, дизайна на играта е също така модерен и забавен! На екрана, на телефона си, ще видите много, различни, разнообразни и уникални 3D форми, направени от тухли, които трябва да разбиете, за да преминете на по-горно ниво. Тази невероятна комбинация от страхотен дизайн, множество функции и максимално опростен интерфейс, прави Brick Breaker Saga неповторима игра, с чупене на тухли, от която, със сигурност, няма да успеете да се отегчите!

Играта предлага на потребителите си уникални, цели 36 на брой нива и е създадена така, че няма да Ви омръзне, докато не преминете през всяко едно от тях! Освен това, докато се забавлявате, чупейки различните тухли, Brick Breaker Saga Ви предлага и приятна, релаксираща и едновременно с това, вълнуваща фонова музика.