2019 година ще бъде гигантска година за Дисни – и ако Toy Story 4 , римейка на Дъмбо, Аладин и Царя Лъв, и тези гигантски Star Wars и Marvel не са достатъчни, ние ще прибавим Frozen 2 по пътя. Докато продължението от 2013 г. беше пазено в пълна тайна, напълно ясния трейлър формира слухове в интернет.

Трейлърът на Frozen 2 не разкрива почти нищо за продължението, той дразни по-тъмна, по-зряла и ориентирана към действие посока за продължението. Първо виждаме черпещата сила от леда Елза, която се опитва да използва способностите си, за да ходи по вода, препускайки през замръзналите вълни. На друго място виждаме нещо, което изглежда като някакви силни вятърни повеи, а Анна се оказва с меча на Кристоф. Ако това е нещо, което ще се случи във Frozen 2, изглежда ще бъде по-велика, по-митична и приключенска история.

Филмът показва връщането на режисьорите Крис Бък и Дженифър Лий , както и актьорите Кристен Бел, Идина Менцел, Джош Гад и Джонатан Гроф. Освен това Евън Рейчъл Ууд и Стърлинг К. Браун са се записали за още неназовани роли. Освен това очаквайте цяла гама от нови песни. Frozen 2 ще е ледена конкуренция на касата, когато влезе в кината във Великобритания на 22 ноември.