Както всички знаем, конкуренцията в сайтове за обяви е огромна. Трябва да сте голям късметлия, ако продаваното от вас, не се продава и от някого другиго. Оформлението на една купува продава обява е много важно за нейният успех и дали тя ще продаде или закупи нещо за вас.

Ако целта е да се купува, нещата са по прости. Пускате си обява, в която трябва да опишете какво търсите. Снимките трябва да са само за илюстрационни цели, най-добре си ги свалете от сайта на производителя или нещо подобно. Опишете добре изискванията си, когато аз купувам винаги оставям свой телефон и свой Skype адрес, за по-лесна връзка.

Ако искате обаче да се продава, нещата стоят малко по-различно. Obiavi-те, в които prodavam винаги се старая да съм максимално изчерпателен. Знаете ли, че всеки един въпрос, който задава клиента ви е една стъпка към отказването му от стоката.

obqvata

Нека приеме, че аз искам да продавам телефони. Моята цел е всеки да иска да си купи телефон от мен. За да стане това, аз трябва да отделя нужното време за оформление на моите обяви.

Първото нещо, което купувачите забелязват в една обява са снимките. Те трябва да са заснети лично от вас и да са на веща, която продавате. Заснемете я под различен ъгъл и при естествена светлина. Използвайте възможно най-добър апарат или телефон за снимките, защото една добра снимка е гаранция, че ще заинтригувате клиентелата. Сложете повече снимки, за да може всеки да види това, което се продава, ясно и достоверно.

Описанието на обявата. То е следващата стъпка към вашият успех в обяви от типа купувам продавам. Бъдете максимално изчерпателни за продукта. Опишете състоянието му в детайли. Ако някъде има забележка, тя трябва да е описана добре и да споменава на коя от снимките може да се забележи. Отбележете и всички добри страни на обявата си. Това, което ще заинтригува потребителя. Аз ще наблегна на характеристиките, които се отличават в телефоните ми. Добра операционна система, много работна памет и добър процесор.

Не на последно място, за да изглеждат вашите bezplatniobiavi добре, добавете характеристиките на производителя. Така, потребителя няма да излиза от сайта и ще остане възможно най-дълго време в обявата– шансът да купи е по-голям.