В днешно време, буквално, сме свързани с нашите смартфони, постоянно. Независимо дали сме у дома, на работа, на училище или се разхождаме в парка, телефона е винаги с нас, а в повечето случаи той непрекъснато звъни и вибрира, заради новите и нови съобщения, които получаваме. Модерните смартфони, са постоянно свързани всички социални мрежи! Това, обаче, е колкото удобно, толкова и опасно, защото загубите ли телефона си, този който го намери ще има достъп до всичките Ви лични данни и профили! Какво може да направите, за да се предпазите? Несъмнено, можете да се възползвате от фабричните защити, които телефона предлага, под формата на пароли. За съжаление, те могат, доста лесно, да бъдат разбити, за кратко време!

Unlock With Fingerprint

Unlock With Fingerprint е едно наистина невероятно приложение, което ще Ви помогне да опазите личните си данни непокътнати! Приложението предлага на потребителите си, страхотната възможност да заключват и отключват телефона си, само с пръстов отпечатък! Unlock With Fingerprint със сигурност ще успее да опази Вашите лични данни, защото за разлика от различните кодове и пароли, които лесно се налучкват, просто няма как някой да налучка или изимитира Вашият, уникален, пръстов отпечатък! С Unlock With Fingerprint, със сигурност, ще успеете да опазите информацията, на Вашият телефон, не само от джебчии, но и от така дразнещите хора, които не уважават личното пространство!

Приложението е напълно безплатно, без никакви досадни реклами на екрана за заключване и предлага изключително разнообразие от опции, за заключване на телефона! Unlock With Fingerprint е начинът да бъдете напълно сигурни, че Вашите лични данни, никога няма да се окажат в неподходящи ръце.