Внимание шофьори! КАТ предприе нова акция

През почивните дни КАТ ще прави много сериозни проверки. Не забравяйте да слагате коланите, дори и когато се возите на задната седалка. Това ще бъде обект на наблюдение от служителите на пътя.

Не забравяйте да сложите малките деца в специалните седалки, защото глоби ще хвърчат, ако не сте го сторили!

Преди да тръгнете на път, проверете дали носите всички документи с вас. Също така погледнете изправността на светлините, мигачите. Да не се забравили аптечката някъде?akciq

Помислете на какво друго могат да ви направят проверка служителите на КАТ и да ви напишат акт. Бъдете изправни, защото никой не е чак толкова добре финансово, та да плаща и глоби, защото е проявил незнание или е бил разсеян!

Наскоро министърът на вътрешните работи  обяви, че на сайта на МВР ще бъдат публикувани местата, на които са монтирани камери за наблюдение по пътищата.

Това е нова мярка за борба с много ПТП-а, на които се натъкваме ежедневно. Въпреки,  че водачите се смеят и коментират, че ще карат с необходимата скорост само там, където знаят, че има камери, а на останалите места – както си искат, от КАТ смятат, че това действие ще донесе положителен ефект.

Източник:chudesa.net