Преслава отслабна повече от фатално и за жалост се лиши от най-сладките си дарове на природата

 

Преслава е фолкаджийката с най-пищно и естествено деколте!Че тя дори се наложи да си го намали, за да не я боли гърбът… А сега?!

Погледнете я и сами преценете, но нещата изглежда са отдавна загубени. Преслава отслабна повече от фатално и за жалост се лиши от най-сладките си дарове на природата.

Пораженията върху тялото й са непростими и феновете й наистина нямат намерение да приемат фактите.

presa

Отгоре на това преди дни тя лъсна в доста куриозни моменти, които разкриха, че вече редовно се налага да си тъпче пазвата с подплънки, писа изданието HotArena.

Дочухме, че даже понякога ползва и памук, за да докара онзи бленувания от всички обем… Дано не се стига до крайности и да се наложи Преслава да ляга под ножа, за да стане пак такава апетитна, каквато я помним. А за тази опасност Kliuki.nеt предупреди още преди време, когато Преслава се появи от плоска, по-плоска.

Видно е обаче, че тя самата също е започнала да се комплексира от липсите си и затова е взела някакви мерки, колкото и злепоставящи да са те. Снимките сами разказват, не са нужни толкова думи, за да се убедите, че Преслава си съсипа прелестната фигура и особено онези двете красиви форми.

Вижте!

Източник:kliuki.net