По-дълги мигли се постигат лесно с помощта на спирала, изкуствени мигли и дори удължаване на миглите! Знаете ли обаче, че в дългосрочен план спиралата може да увреди състоянието на миглите?

Сваляйте грима от очите си в края на деня

Чрез премахване на грима си напълно, вие предотвратявате всички останали частици да попаднат в капан в космения фоликул, което може да доведе до гадна инфекция на очите или за появата на жилки! Отивате направо в леглото с вашата спирала или фалшиви движения само ще втвърдите миглите и ще ги направи по-податливи на счупване, докато хвърляте и превръщате в леглото.

Внимавайте при почистването

Най-добре е да използвате препарат за премахване на грим, базиран на масло, който е специално направен за разтваряне на грима на очите.

Използвайте обикновена спирала

водоустойчивите маскари са формулирани със съставки, които имат изсушаващ ефект върху миглите? В дългосрочен план, миглите стават по-слаби и по-склонни да падат.

Избягвайте честото използване на изкуствени мигли

Всеки път, когато премахвате лъжливите си мигли, рискувате да им нанесете някакви щети, тъй като може случайно да извадите няколко нишки.

Почиствайте миглите си

Вземете чиста четка от спирала и внимателно разрешете миглите си. Това спомага за разпространението на вашите естествени масла по цялата дължина на миглите и стимулира притока на кръв към космения фоликул.

Нанасяйте рициново масло върху миглите

Маслото съдържа подхранващи мастни киселини, които подпомагат укрепването и растежа на миглите. Използвайте го вечер, за да се абсорбира през нощта.

Използвайте вазелин

Помага за хидратиране на крехките мигли, оставяйки ги гладки и меки. Той овлажнява основата и корените на миглите, което позволява по-здравословен растеж на миглите. Използвайте далеч от фоликулите.