Баща забрави детето си в колата, то почина от прегряване

Ужасяваща трагедия  потресе света. Баща забрави детето си заключено в колата. След като осем часа то стоя на повече от 60 градуса в превозното средство, 2-годишния Лука почина, разкри шокиращата новина БЛИЦ.

Тозижесток инцидент се случи в Италия. 39-годишният баща Андреа Албанезе пропуснал да изведе своя 2-годишен син от колата и да го остави в близката градина, както първоначално смятал. Той заключил автомобила си и поел към работа.

По време на разследването на този трагичен инцидент, бащата се оправдавал, че бил твърде разсеян, тъй като мислел за новия проект, с който се захванал. Така той щял да развие семейния бизнес – ресторанта, с който си вадел хляба.

luka

След като осем часа детето стояло под палещите лъчи на слънцето, затворено в нагрените ламарини и без глътка кислород, то починало. Разследващите органи установили, че в автомобила температурата се е покачила до над 60 градуса по Целзий.

Съдебният лекар установил, че Лука е загинал от задушаване. Към момента по случая е образувано досъдебно производство. Андреа Албанезе е задържан и ще му бъде повдигнато обвинение заубийство по невнимание.

Ние призоваваме да бъдете внимателни с жегите, които ни стоплиха твърде бързо до високи стойности на термометрите. Пазете децата от излагане на прекомерно слънце, не излизайте в най-големите жеги и пийте повече течности. Носете светли дрехи, от естествени материи – лен, памук, за да може тялото да се чувства по-комфортно.

Източник:chudesa.net