Недоволството срещу Волен Сидеров вече втори ден ескалира в онлайн пространството

От вчера България официално има ново правителство, начело с министър-председателя Пламен Оречарски. Това стана възможно благодарение на гласа на лидера на “Атака” Волен Сидеров, който осигури необходимия кворум за избора.

977243 472448122834023 1679921058 o 300x168 Разбиха го! И Куката бесен на Волен (колаж)

Колажът с Куката и Волен Сидеров разбуни духовете

Подкрепата му, макар и косвена, за правителство, подкрепяно също и от ДПС разбуни духовете. В интернет моментално заваляха всякакви колажи, чиято основна тематика е една и съща – обвинения към Волен, че е предал идеите и избирателите на партията си.kukata

Днес сме свидетели на втората вълна от колажи. Един от тях буквално разби онлайн пространството, предизвиквайки взрив от емоции. За негова основа е използвана култова сцена от още по-култовия сериал “Под прикритие”. И незабравима реплика на един от най-любимите герои. Естествено става въпрос за Куката и едни от най-ембематичните му думи, изречени в поредицата.

“Алах, Малах… Молиш се на грешния бог!”, изригна любимецът в един от епизодите. Тези му думи веднага бяха свързани с Волен Сидеров, който на колажа е изобразен с фес точно до Куката. И макар осмиващата картинка да беше приета с известен присмех сред част от форумци, повечето от тях недоволстват, че името на любимеца им е забърквано с политика.

“Не намесвайте Куката в тези глупости, той е много повече от тези в парламента”, възмущават се потребители.

Източник:razkritia.com