“Червеното” острие Мая Манолова се осмели да направи една доста смела постъпка, след като преди 10-ина дни бе унизена както никога досега.

След като на 3 юли зам.-председателят на Народното събрание бе замеряна и уцелена от яйце , въпреки намесата на журналиста Сашо Диков, днес тя се престраши и отново отиде да разговаря с протестиращите, макар да бе унизена предния път както никога досега в живота й.

Вероятно смелостта на Мая Манолова идва и от факта, че даде възможност на възрастна жена да разговаря с нея, която иска това нещо вече от няколко дни, разпънала плакат с две ръце “Мая, искам да разговарям с теб”. И както е казано: “Поискай и ще ти се даде.” – така и в случая, но за основното желание на протестиращите управляващите се правят на глухи, а то е само едно – незабавна оставка.maq

Оказа се по-късно, че бабата е гласувала за БСП, подлъгана от свои близки, че “червените” ще оправят положението в държавата, но и самата пенсионерка се уверила, че работят срещу народа, след като назначиха Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Възрастната жена протестира повече от две седмици подред, без да спира, и дори на рождения си ден, който е минал скоро. Тогава бабата почерпила само с кафенце, толкова й били възможностите, писа “Оффнюз”.

Пенсионерката се обърна към Мая Манолова с искането управляващите да си изпълнят всичко от обещанията и то не заради нея, за нейното поколение е вече прекалено късно, но за младите, които са на изчезване.

Източник:razkritia.com