Протестиращите са изпълнени с омраза

В ефира на Би Ти Ви червената депутатка Мая Манолова изплака, че протестиращите са изпълнени с омраза.

Само преди няколко дни депутатката се сблъска очи в очи с омразата на протестиращите, след като попадна под ударите на яйчения залп.
Според нея, колкото и протестиращите да твърдят, че имат желание за диалог, това е пълна лъжа, тъй като при излизането й за открит разговор с тях, е срещнала само освирквания и крясъци.

Тя допълни, че лицата на протестиращите, които виждаме по вечерните новини нямат нищо общо с действителността, тъй като са ведри и усмихнати.
По повод общественото недоволство срещу партия „Атака” и в частност нейният лидер Волен Сидеров, Манолова подчерта, че не Коалиция за България е взела решението той да бъде в парламента, а 300 000 българи, които са гладували за неговата партия.

Манолова, както и Георги Кадиев подчертаха, че ролята на Сидеров е такава, тъй като ГЕРБ отказват да дойдат на работното си място.
manolova
Ако партията на Борисов не бойкотираше парламентарните заседания с неявяването си, ситуацията щеше да е коренно различна.
Депутатката подчерта, че поведението на ГЕРБ е крайно неприемливо.

Тя зададе въпроса защо никой не пита партията на Борисов кога възнамеряват да дойдат на работа и докога ще си почиват вкъщи.
Манолова подчерта, че няма как да бъдат извършени промените за задължителното гласуване в Конституцията, при положение, че ГЕРБ отсъстват от парламентарната зала.
Според Манолова са възможни два варианта на гласуване – преференциално гласуване или пък вариантът с немската система – 120 мажоритарни и 120 пропорционално избрани депутати.

Червената депутатка отново заяви, че правителството няма намерение да подава оставката си, подчертавайки, че ситуацията в страната е тест за политиците доколко са готови да устояват на натиска.

Източник:razkritia.com