Най-после и те разбраха, че „журналистът” не просто пречи, а направо срива главоломно

Собствениците, макар и със закъснение, свалиха от ефир Николай Бареков. Те се увериха, че той само ще съсипе скъпия им телевизионен проект. Според босовете, Бареков не просто пречи, а направо срива главоломно рейтинга на телевизията.

В момента ТV7 е на последно място сред ефирните телевизии в България, което е пълен провал за медийния проект, в който се наливат огромни пари

Това си е пълен провал, телевизията е последна по рейтинг. ТV7 е каца без дъно, където милиони левове потъват всяка седмица, а няма резултати. Благодарение най-вече на „професионализма” на т.н. „журналист” с многото прякори – Дудука, Капута, Подлогата, Блюдолизац Храбър. Хората в България толкова много го мразят, че не гледат ТВ7 заради него, пише сайтът „1kam1”.eu. Бареков обаче не е низвергнат от господарите си, защото, както вчера Bulgaria-news писа той остава външен продуцент на всички предавания в ТV7, което в никакъв случай не е наказание.

Във Фейсбук има специални групи и събития за пълен бойкот на ТV7 и News7. И никакви трикове не могат да спасят рейтинга на телевизията на ДПС. Най-много рейтинг събра филмът „Великолепният век”, тъй като беше гледан от малцинствата, основен електорат на ДПС.barekow

Риалити-шоуто „Къртицата” се провали с гръм и трясък, гледано едва от 300 000 души. Това е абсолютен провал. За сравнение „Биг Брадър” по Нова тв имаше 2,5 милиона зрители. Значи „Къртицата” е постигнала 8,5 пъти по-ниска гледаемост, което си говори за пълен разгром и провал на това риалити. Най-много хората да хвърлят по едно око на българските мачове по ТV7, но дотам.

Затова собствениците на ТВ7 са решили Бареков временно да бъде свален от екран.

Говори се, че Дудука бил много обиден, но нямало къде да мърда и се подчинил на решението.

В същото време се разбра, че Александър Сталийски е изхвърлен от ТV7, където той участваше с редица проекти заедно с жена си Виолета Сечкова. Причина за това станал просрочен кредит, който Сталийски дължал на КТбанка. Така хората на Бареков побързали да му вземат фирмата No frame. Екипите в различните предавания обаче засега си остават.

Източник: bulgaria-news.bg