Състоянието на Волен Сидеров показва симптоми на човек зависим от амфетамини, стана ясно след гостуването му във “Всяка неделя” при Кеворк Кеворкян.

Лидерът на партия “Атака” по всяка вероятност употребява амфетамини, халюциногени или метамфетамини, пише extremecentrepoint.com. Според изданието, доказателството за тези твърдения са симптомите, които показва Волен Сидеров, като един от тях се вижда много ясно от гостуването му в предаването на Кеворк Кеворкян “Всяка неделя”.

След употребата на тези вещества, които посочихме по-горе, един от признаците, който се наблюдава като следствие е, разширяването на зениците. Както добре е известно, при по-силна светлина, зеницата на окото се свива, но изглежда, че при Сидеров нещата не стоят точно така. Лидерът на “Атака” е в студиото на “Всяка неделя”, където лицето му е много добре осветено, но въпреки това зениците на очите му са разширени, което според extremecentrepoint.com е едно от ясните доказателства за твърденията им.wolen

Към това трябва да се добавят и още няколко признака, които са налице след употребата на амфетамини, а те са бърза реч, агресивно поведение, ускорено дишане, объркване, халюцинации при свръхдоза, понижаване на теглото.

Във връзка с объркването и халюцинациите, трябва да споменем едно от твърденията на Волен Сидеров, че Бойко Борисов е изнасял милиарди в Ливан с военни самолети, тъй като не минават през митнически контрол. На сайта offnews открихме изчисления, колко полета са необходими, за да бъде изнесен по въздух 1 млрд. долара чрез куфари в гражданските авиолинии, то тогава броят на полетите ще се сведе до около 400-500 курса. Също така се правят сметки за обем и тонаж, ако предположим, че Борисов е изнасял този 1 млрд. в най-едрите банкноти от по 100 долара – това прави 84 кубика или около 9,5 тона.

Сега Волен Сидеров твърди, че лично Цветан Цветанов е поръчал убийството на Мишо Бирата.

Какво ли още ще разкрие лидерът на “Атака”?

Източник:razkritia.com