Господин Куртев, често сте давал точни прогнози за положението в България, предсказахте , кои ще бъдат основните партии в 42-то НС. Какво е Вашето виждане относно нашумелите протести и преди всичко твърденията за една предстояща гражданска война?

Бих желал да внеса едно уточнение, моите „предсказания” не са били на база ясновидство, защото аз не съм ясновидец и не претендирам за такъв. Всичко , което съм изложил като виждане се е базирало на изчисления използвайки нумерология, кабала и библейска математика.

Протестите в България бяха една спекула от страна на определени политически кръгове в страната и извън нея. Претекстът бе само народно негодувание, всичко останало е плод на манипулации.  Когато нещо се случи с господин Доган или негово изказване, или негова прогноза, винаги това е било ясен знак, че нещо се задава, нещо ще се случи.  Това убягва от очите на народа. Показателен пример за това бе и въпросният „атентат” срещу бившият лидер на ДПС. Веднага след опита за покушение в едно от интервютата си заявих, че се задава буря.

Искате да кажете, че протестите са изкуствено породени?

Разбира се. Всеки един ход в политиката е много добре премислен и обиграван не веднъж. Представете си на шахматното табло застават двама противника с предварителната уговорка, че всеки един от двамата е запознат кой, какъв ход ще играе. В крайна сметка партията шах приключва така както и двамата са пожелали.  И в политиката е същото, „боговете на Олимп” са заедно там горе на бизнес – политическата пирамида и си правят „божествени” договорки, кога и как да се задейства даден план чрез тълпата, тоест ние, обикновените граждани на тази република.

Правителството на партия „Герб”  абдикира от протестиращите или имате друго становище?

Нищо не се промени , дори напротив , нито паднаха цените за електроенергия, нито чуждестранните компании си заминаха. Те имат перфектни договори на база продажба на България, че никой не е в състояние и да ги мръдне от креслата им.

В случай, че правителството на Борисов загуби под натиска на протести, логичен би бил въпроса – Защо спечелиха изборите?  Колкото и да са купени гласове за Герб, факт е че милион избиратели в частност от протестиращите са дали своят вот за Борисов и компания.  На пръв поглед това е парадокс, ала зад този прецедент се крие някъде истината и тя е – преразпределение на властта – парите.  В 42-то Народно Събрание има на лице трите основни олигарха – Герб, БСП и ДПС и за аромат – обслужващ персонал Атака.  Това всъщност е и най-удобната конфигурация за политическите мастодонти .  Или протестите изиграха благоприятна роля за прикриване тъмните дела на поколения политически партии и фигури.

Според  Вашите  обосновки произлиза, че протестите са били излишни?kras

Напротив, народният гняв не е бил излишен. Българите все още не са готови за протести в истинския смисъл на думата. Когато на барикадите застанат християни, мюсюлмани, евреи, социалисти, анархисти, когато застанат хора обединени в едно не зависимо от политическите си мирогледи и вероизповедания, това вече ще е знак, че имаме истински протест. Такъв протест все още няма. И ще ви сведа аргументи, що за ОБЕДИНЕН протест може да е това, когато имаше квалификации като – червени боклуци, чалми и фесове и т.н.?! Липсва единност.

Сред вашата гилдия ясновидци, астролози и други се носи мълвата за предстояща гражданска война, Вие бихте ли дал прогноза или предсказание като езотерик?

Лично аз се въздържам от такива публични изяви, че се надигат кървави сцени изразени чрез протести или гражданска война. По този начин бих създал предпоставка за такива, тоест да стана съпричастен  за предизвикването на такива зловещи действия.  Ще дам отговор на езотеричен език и всеки да си го тълкува сам за себе си.

Какво очаква България в близко бъдеще?

Една порочна предпоставка за алчност и инертност в действията.  осъществяване на частични материални придобивки, но нищо извън това. „Атака” ще се изправи срещу БСП, което ще бъде  край на един поток на дадена енергия и началото на друг, независимо дали е за добро или за зло.

В опозиция на първото описано по горе се очертава следното: Много загуби за държавата, увеличаване кражбите от страна на политици, изоставяне интересите на народа, лишения за болни и пенсионери. Надменност, арогантност и високомерие към един изстрадал народ , и преди всичко към младата интелигенция след което ще последва възмездие заради това – масови протести. Протести изпълнени с празна мечтателност, излъгани надежди. Разруха на протестите от глупава наивност и невежество. Фанатизмът ще вземе връх и загуба на идеали.

България ще бъде поставена под пълен контрол и управление от чуждестранни „звезди”. Заселване в страната с чужденци за сметка на напускащите страната българи. Страната трябва час по скоро да се измъкне от ЕС и НАТО, насочвайки политиката си към посока североизток. Една неблагоприятна прогноза за България, но да не забравяме, че все пак това е езотерика…

Интервюто взе Радостина Трайкова

Източник:chudesa.net