Бойко Борисов коментира политическата обстановка в страната, разкривайки каква е ролята на скандалния Ахмед Доган.

През вчерашния ден Бойко Борисов се яви на среща с председателя на Европейския парламент Мартин Шулц. Пред него той заяви, че в момента човекът, който дърпа конците, е Ахмед Доган и това го прави в продължение на 20 години. Единствено по времето на ГЕРБ Сокола не държи властта в ръцете си. След като през 2009 г. Борисов поема управлението,Ахмед Доган му дава срок от една година, за да паднат от власт и тогавашния лидер на ДПС да се завърне на бял кон.

dps

За радост заплахите на Доган не се реализират на практика по време на цялото управление на Борисов, но сега се вижда, че той се е завърнал и използва кабинета “Орешарски” за своя угода, смята лидерът на ГЕРБ. Мартин Шулц предложи на Бойко Борисов да влезе в парламента като конструктивна опозиция на БСП. Според бившият премиер обаче това е възможно тогава, когато Сергей Станишев се извини публично пред цялото общество и когато ГЕРБ предложат най-много като брой председатели на комисии, включително и председател на парламента.  Едва тогава би могло да се случи. Борисов заявява, че е предлагал един глас, но Станишев е приел подкрепата на Волен Сидеров.

 

Преди всичко трябва да се знае едно в момента и то е, че Ахмед Доган държи властта в България, категоричен е Бойко Борисов за управлението на сегашната Тройна коалиция.

Източник:razkritia.com