Дългия от дни не може да мигне по цяла нощ, сценаристите се налага да го лъжат, че неразположението му се дължи на магнитните изригвания.

Слави Трифонов е пред нервен срив. Дългия от седмица не може да мигне по цяла нощ, сценаристите се налага да го лъжат, че неразположението му се дължи на магнитните изригвания, разкри в. „България Днес”, цитиран от novini.bg. Вестникът се позовал на информация, дадена от близки до екипа на „Шоуто на Слави”.

Поради недостига на сън, Слави Трифоновстанал много раздразнителен и изнервен. slaviТой бил пред нервен срив. Затова се налагало сценаристите да го лъжат, че състоянието му се дължи на магнитните бури, които се отразяват на кръвното налягане на шоумена, то пада и се налага да консумира повече шоколад.

Дългия обаче не хващал вяра на екипа си. Той смята, че тъй като от два месеца не тренира ежедневно във фитнеса, липсва му физическата умора. А това му пречи да спи нощем.

Сценаристите на „Шоуто на Слави” разкриват, че водещият не спира да яде шоколад. Неговата любима марка шоколадови изделия е швейцарска. Тя отваря пътя към сърцето на Слави Трифонов, казват хората от екипа му. Затова всеки, който се нуждае от някаква услуга от Дългия, трябва да носи задължително от това какаово изкушение, за да бъде уважено желанието му.

Източник:chudesa.net