Зам.-председателката на парламента Мая Манолова заяви в студиото на “Панорама”, че едва 27% от народа иска предсрочни избори.

Червената депутатка и зам.-председател на Народното събрание Мая Манолова се появи в студиото на “Панорама”, за да конраатакува думите на президента Росен Плевнелиев . Според нея и социологическите проучвания, на които се позовава, едва 27% от българския народ иска предсрочни избори. Интернет потребителите веднага реагираха остро на думите й, окачествявайки ги като лъжа. По данни от МВР и протестиращите всяка вечер са едва ли не една шепа хора, но истината е, че са хиляди. Мнозина съпричастни към каузата недоволстват в нета, че непрекъснато лъжат за броя им. По същия начин изглежда, че депутатката от БСП Мая Манолова се опитва да заблуди народас някакви социологически проучвания. maiaОтдавна на народа му е омръзнало да го мамят с разни псевдо допитвания. От една страна казват, че обществото ги одобрява, а от другата се вижда, че хората са въстанали срещу тях. Човек да вярва на очите си или на данните? Мисля, че и Вие, читателите, ще приемете първото за истината. Ако кабинетът “Орешарски” бе достоен, то тогава народът щеше да го оцени. Направиха няколко положителни промени в социалната сфера, но на фона на действията на правителството се вижда, че това са трохичките, които хвърлят, за да умилостивят гражданите. В същото време се вижда какви назначения се извършват на хора, които по всякакъв начин не са за дадената позиция, а след това от тях се очаква да направят чудеса в своя ресор. Как ще се случи това, след като си нямат и представа от поверените им ведомства?! Единственото, което могат да направят е, да създадат още по-голям хаос.

И сега, когато цялата нация отхвърля кабинета “Орешарски”, заради многобройните грешки, които извърши, ясно показващи некомпетентност, Мая Манолова излиза с проучвания, че само 27% от хората искат предсрочни избори. Останалите сигурно пък изобщо не искат да гласуват, защото сънародниците ни отдавна не вярват на политиците. Тогава може и да са верни данните й.

Източник:razkritia.com