Лидерът на АТАКА с радост използва всеки тип оръжия и охрана от депутати и яки момчета.

Снощният сблъсък между телевизия СКАТ и Сидеров и ко бил тип „камери срещу ритници”!

Поредният цирк, предвождан от лидера на „Атака” приключи с дежурната вече агресия срещу репортери и никакви показания в полицията. Ваня Чечева, която като репортер на СКАТ беше жертва на агресията на депутатите и охраната им, се оплака официално от нападение.

Тя участва в “Дискусионно студио”, за да получи отговор на големия (риторичен?!) въпрос защо АТАКА се оказа основен стълб на правителството на Пламен Орешарски.

bolen

Вместо нормален отговор на нормален въпрос, тя и екипа на телевизията са малтретирани и ругани. Още по-странното е, че след като служители на МВР се намесили в конфликта, атакистите се държали с тях като с подчинени.

Според хората на Сидеров, служителите на СКАТ са престъпници и наркомани. Депутатите обаче не счели за нужно да дадат показания пред МВР, а пратили представител да се жалва от телевизионерите.

Докато хората от телевизията били „въоръжени” с камери и микрофон, Сидеров носел оръжие. Не го извадил наистина, но фактът че го носи говорел достатъчно.

Снощи Бургас беше под знака на изявите на Сидеров. След челния сблъсък с телевизия СКАТ, той обсади офиса на телевизията, за да скандира с мегафон. Вместо да отбележат професионален празник, директорът на ОД на МВР Милен Димитров и неговият заместник Калоян Калоянов отидоха на място, за да разрешат сложната ситуация.

Източник:razkritia.com