„Стани и тръгни” освободи жена от тридесетгодишния капан на инвалидната й количка

В ХХI век и то у нас се случват истински библейски чудеса!

Отец Стоян Божурин направи нещо изключително на неделната молитва вчера. Библейските чудеса и силата на вярата се оказаха нещо повече от красива приказка и заблуда за фанатично религиозни.

Присъстващите в църквата „Св. Троица” в Самболийски видяха с очите си как жена-инвалид се изправи на крака след като отчето й казало просто “Стани!”, разказват от сайта “Марица”, цитират го от chudesa.net.Жената, която дочакала своето чудо се нарича Ваня, а присъстващите в местния храм вярват, че са получили Божествен знак.
Историята започнала обичайно – Отец Стоян започнал традиционната неделна литургията. Сред присъстващите миряни както винаги била и Ваня Великова. Жената била придружена от майка си, защото от 30 години била прикована в инвалиден стол.
sve6tenik

 

Никой от присъстващите не вярвал, че само след час ще станат свидетели на нещо изумително. Хората се наредили чинно на опашката за да си получат благословията. Като дошъл реда на Ваня тя помолила свещеника да се помоли лично за нея, защото много иска да проходи.

Свидетели разказват как отчето започнал да се моли, но изглеждал различен от друг път. Като приключил, просто докоснал Ваня с познатите думи от Библията: „Стани и ходи!”

Макар и неуверено вярващата се изправила, а присъстващите се кълнат, че са видели чудо. Случилото се разпространило мълниеносно. Медиите бързо разказали за отеца и възможностите му. От тогава телефоните не са спрели да звънят и да си записват час за молитва при отец Стоян.

Той обаче все още се опитва да осъзнае напълно случилото се, но най-лесното му обяснение е, че това е наградата за повече от 35 години вярна служба на Господ.

Най-важното е, че Ваня, която не намерила изцеление в Холандия и Белгия при медицинските, днес върви, макар и все още неуверено.

Източник:razkritia.com