Призрак се появи в Аладжа манастир, има и свидетели, които го видяха

Българи, които работят в Гърция се завърнали вБългария на почивка и посетили манастира Аладжа край Варна. Там те видели призрака на Рим папа, оповестиха от “Всеки ден” и цитирани от novini.bg.

Две семейства с техните 4 деца разглеждали Светата обител. Когато се качили в параклиса, разположен на последния етаж, били силно впечатлени от Ангела, който е изографисан на свода.

В параклиса на манастира Аладжа

Всички онемели, когато тайнствената усмивка на Ангела изчезнала и пред тях се разкрила чудна гледка. Висок мъж, целият в бяло, сякаш е направен от облаци тихо промълвил, че идва времето.

angel

Ангелът, чрез който се явил духът на Рим папаСвидетелите на това чудо започнали да разпитват кое е това същество, което им се явило.Призрачното същество било видяно  от  8 човека.

Българите научили, че това е призракът на Рим папа. Много пъти до сега  Рим папа се е явявал на различни хора и винаги е казвал, че има още време.

Местни хора знаят старата легендата, че когато пазителят на Аладжа манастир Рим папа промени своето послание, това е знак, че вече е настъпило  времето България да започне да спасява целия свят с тайнствата и с чудесата, с  които е богата нашата древна земя.

Източник:chudesa.net