Двама нахлули да мъстят за закачка с момиче във Фейсбук.

Ученик е пребит с метален бокс в класна стая. Двама 18-годишни тийнейджъри са нахлули вчера в училище “Антон Попов” в петричкото село Самуилово и по време на час единият от тях ударил с метален бокс в лицето осмокласника М. К., докато другият блокирал вратата никой да не влиза, съобщи struma.bg. Очевидци разказаха, че от носа на момчето потекла кръв. Всички учасдтници в сбиването са задържани и разпитани в полицейския участък в село Коларово, а след това и в Детската педагогическа стая в Петрич.

Двамата нападатели – Нако и Цветомир, са пристигнали в Самуилово с “Опел Вектра” на своя познат Дичо. От полицията отказаха подробности с мотив, че става дума за непълнолетни, които са под закрилата на закона.

boks

Свидетели обаче обясняват, че Нако и Цветомир известно време стояли до оградата на училището и разпитвали. След това влезли в сградата, правейки се, че разглеждат картините по коридорите. Двамата нахлули в класната стая на осмокласника и го ударили с метален бокс. В негова защита скочил друг ученик. Действията се пренесли и в коридора.

Причината за агресията са разменени закачки във Фейсбук по адрес на момиче от Петрич, което е приятелка на Нако. Пенсионер коментира, че е уплашщен за внука си, който също е в осми клас, тъй като очевидно училището не се пази от външно нашествие и учителите не са си на местата.

Набитият ученик пък скрил от баба си, че има рани, но истината лъснала, когато го накарали да кастри дърво, а той се оплакал от болки в бъбрека и ребрата. Родителите му са в Гърция на гурбет.

Източник: blitz.bg