Победителят в първото по рода си реалити в България „Къртицата”, най-неочаквано за всички, се оказа всезнайкото Любо.

Три месеца всички тръпнахме пред малките телевизионни екрани с най-новото реалити шоу в българския ефир.

Този сензационен нов проект беше „Къртицата”, която изправи едни срещу други едни от най-популярните българи от шоубизнеса, модата, спорта, киното и театъра, срещу обикновени хора. Подложени на всевъзможни трудности – от скокове от самолет, с бънджи, ядене на гнуснотии, дори да се стигне до набезите на един похотлив и пощръклял ром, накрая оцеляха двама финалисти – това е Марина, деликатната бургазлийка и всезнайкотоЛюбо, разкри новината bulgariautre.bg.

И големият финалист стана Любомир Жечев. Той, още от самото начало успя да се конфронтира със всичките си съквартиранти в „Къртицата”, изпокара се дори и с любимата си Рут. Двамата с певицата започнаха романа си в шоуто. Любимата му едва изчака финала, за да поздрави първа своя победител.kurt

Любо грабна така желания от всички в къщата на „Къртицата” чек за 137 450 лева и така финалният сигнал на шоуто бе даден в един часа след полунощ.

Заедно с победителя Любомир Жечев и половинката му, целият екип на този уникален за българските представи реалити формат  се понесоха към дискотеката на поп фолк певеца Константин, където в Студентски град се развихри едно наистина грандиозно афтър парти – такова, каквото прилича на подобно шоу като „Къртицата”.

Източник:chudesa.net