Алисия се събира с Валери Божинов и не Ники Михайлов е кръшнал на фолк двата, а тя – на него. Звучи нереално, нали?! Но е факт, научи HotArena.net.

Изпълнителката на „Твоя тотално“ даде ясно да се разбере, че е готова да зарови томахавката с бившия си и да сложи край на войната.

Навръх именния ден на сина си, Алисия написа във Фейбук: „Честит имен ден на моето съкровище и на всички, които носят името Валери и Валерия!“. За всички стана ясно, че певицата поздравява и таткото на сина си Валери Божинов.

valeri

Николета Лозанова пък на няколко пъти намекна, че няма нищо против малката Никол да се запознае с братчето си. Така че нищо чудно съвсем скоро Божинов и Алисия да се сдобрят официално, за сметка на

раздялата на певицата с Ники Михайлов.

Оказва се, че и тук има изненади, както писахме по-горе. Противно на очакванията на всички, Алисия и националният вратар не са се разделили заради изневерите на Ники, а заради нейните кръшкания. Много преди да обявяват, че вече не са заедно, певицата имала паралелна връзка с брата на Вили Сечкова – Стефан.

В началото Ники се надявал, че това е временно увлечение на Алисия, но в последствие нещата започнали да стават сериозни, писа ШОУ. Накрая и двамата преценили, че е време да прекратят отношенията си и да започнат на чисто.

Стефан Сечков също официално обяви края на връзката си преди броени дни. Малко след като медиите разкриха, че е интимен с Алисия, той отбеляза раздялата си с моделката Александра Михайловска във Фейсбук.

Източник:hotarena.net