Осем души са ранени при сблъсъците пред централата на ПП „Атака“ тази нощ, съобщи БНР. Продължава да е засилено полицейското присъствие пред централата на ПП „Атака“ и на бул. „Дондуков“.

Около 200 – 300 души от протестиращите са останали срещу централата на ПП „Атака“ и в този час, те освиркват и скандират срещу централата на политическата партия.

ataka

Тук е цялото ръководство на СДВР и на Охранителна полиция. Екипите на Спешна помощ на място са оказали съдействие на седем от пострадалите. Те са с контузии по главата от хвърлени камъни и бутилки. Пред централата на „Атака“ са пострадали трима души, двама души и депутатът Кристиян Димитров от „Атака“. При стълкновението между бул. „Дондуков“ и ул. „Раковски“ са пострадали още четирима души.

Около 200 – 300 привърженици на „Атака“, облечени с черни тениски, са пред централата на ПП „Атака“. Привържениците на „Атака“ стоят по тротоарите на ул. „Раковски“. Много полиция и жандармерия е заградила района на бул. „Дондуков“ и бул. „Раковски“. Повечето депутати на „Атака“ също са тук. Лидерът на партия „Атака“ Волен Сидеров също е пред централата, той говори по мегафон пред присъстващите. Думите му са освиркани от протестиращите и са аплодирани от симпатизантите на „Атака“.

Източник:24chasa.bg