Любовникът на Златка Райкова, Митьо Очите и неназован представителен господин открили сезона с кръв

Камен Балбузанов – Куката оцеля след нападение с мачете! Скандалният любовник на Златка Райкова е приет в много тежко състояние в МБАЛ – Бургас рано сутринта днес, твърдят от „Флагман”.

Черепът му бил сцепен, съобщили източници от лечебното заведение и не било сигурно дали ще преживее нападението. Куката пострадал при сблъсък с небезизвестния несебърски бос Митьо Очите. Драмата се разиграла в „Час Пик”. В конфликта има още един ранен, който бил изключително популярен, но все още не е обявено официално името му.kukata

Камен Балбузанов е приет в Неврохирургията в 5.30 сутринта за операция и няма все още актуални данни за състоянието му.Подобен конфликт, и пак при участие на Азис, имаше и миналата година. Сега обаче се говори за пострадали 40-50 души, а очевидци се кълнат, че навсякъде се е леело кръв.Популярната дискотека приличала на кръчма в Дивия Запад – докато вървели платени поздрави за Митьо, изведнъж от централните маси наскочили хора! Разхвърчели се навсякъде столове и се чупели бутилки.

 

Един от присъстващите дори твърди, че проблемът възникнал заради щенията на някой към Русата Златка.

Източник:razkritia.com